Vi använder cookies för att ge dig en bra upplevelse när du besöker vår webbplats.

Läs mer
Jag förstår

Aktuellt

OBS ! Vårt tel nr är: 072-0221136

09 december 2020

Cafeträff Arvika

Stort tack till alla er 💞som kom och delade med er på Arvikas första fikaträff☕️ och till er som inte kunde är planen att det blir fler, håll utkik på FB och Hemsida! Planer finns även att vi kommer synas någonstans i Arvika under oktober i det Rosatecknet💓Ann-Charlotte & Lena

03 september 2020

Liv i Rosa

Liv i Rosa blev det vinnande namnet på vår tavla!

11 maj 2020

Tavellotteri

Tavellotteri Som vi tidigare berättat i vårt medlemsblad har vi ett samarbete med konstnären Petra Nyman (Petra Nyman Art). Petra har målat en tavla till förmån för oss, för Bröstcancer. I vårens medlemsblad kunde ni se den påbörjade målningen och här ser ni nu det färdiga resultatet. Ni kommer även att kunna se tavlan live under oktober månad. Plats för var den kommer att hänga meddelas under september så håll utkik på Facebook och hemsidan. Samarbetet med Petra innebär dels ett lotteri där förstavinsten är originaltavlan, väVi har flyttat fram datumet för sista köp inom föreningen till den 13 september. Max 2 lotter per medlem och först till kvarn. Därefter, om vi inte sålt de 200 lotterna, så kommer det vara fritt att köpa fler lotter för den som vill. Vi öppnar efter detta datum även upp lotteriet för andra som inte är medlemmar. Vinnare dras i slutet av oktober. Lotterna kostar 99kr styck och du deltar i lotteriet genom att sätta in 99kr eller 198kr till vårt plusgiro 504334-4. Det är viktigt att du tydligt anger ditt namn på inbetalningen, samt märker inbetalningen ”Tavlan. värde 6000 kronor, i storlek 100x75 cm. Utöver tavlan finns även sidovinster med tavlans tryck såsom tex weekendbag, kuddfodral, muggar samt mindre versioner av tavlan. De mindre tryckta tavlorna kommer att vara signerade och numrerade av Petra. Tanken är att vi även from oktober kommer att sälja de tryckta produkterna. Häften av vinsten från lotteri och försäljning kommer vid årets slut att gå till oss lokalt. Andra halvan skänks vidare till Bröstcancerförbundet för att ytterligare stärka vårt gemensamma arbete för Bröstcancer.

Bröstcancerföreningen Värmland

24 mars 2020

Friskvårdsbidrag

Friskvårdsbidrag 2021 Styrelsen i Brörstcancerföreningen Värmland har beslutat att alla som är medlemmar har möjlighet att få ett friskvårdsbidrag på 500kr under innevarande år.

Lena Kjellin/Ann-Charlotte Wäxfeldt Monforte

17 mars 2020

Till medlemmar i Bröstcancerföreningen Värmland

KMTI erbjuder medlemmar i Bröstcancerföreningen Värmland medlemskap till reducerat pris!! KMTi erbjuder ett stort gym och ett brett variationsrikt gruppträningsutbud - här finns något för alla!!

29 december 2019

Stödpersoner

Att få beskedet att man har bröstcancer kan komma som en chock för den som drabbas, men det är även tufft när en anhörig, arbetskamrat eller vän drabbas. Vi har i vår förening 6 st utbildade stödpersoner! Om du eller någon i din närhet skulle vilja komma i kontakt med oss så tveka inte! Vi har en kontakt telefon 072-0221136 om vi inte svarar så lämna ett meddelande så ringer någon av våra stödpersoner upp. Du kan också kontakta ordförande Ann-Charlotte W. Monforte 073-0898107. Lämna ett meddelande så ringer jag upp!

Ann-Charlotte Wäxfeldt Monforte

18 mars 2019

Ny Samarbetspartner!

Så här skriver Lotti Strömberg ägare av företaget: Jag stöttar och samarbetar med Bröstcancerföreningen Värmland Är du bröstcancerpatient eller tidigare patient OCH medlem i #bcfvärmland kan du ta del av detta erbjudande. Att sitta i denna styrelse betyder mycket för mig. Glad att fått förtroendet.

22 september 2018