Cancerrehabilitering utifrån patientens perspektiv

Webbinarium

Onsdag 15 Maj 2024

13:00 - 14:30

Välkommen till ett webbinarium med fokus på cancerrehabilitering utifrån patientens perspektiv. Webbinariet är öppet för alla men vänder sig främst till personer som har eller har haft cancer och deras närstående. Det vänder sig även till alla som arbetar inom cancervården.

Webbinariet arrangeras av Regionala cancercentrum i samverkans arbetsgrupper Nationell arbetsgrupp för cancerrehabilitering och Nationella vårdprogramgruppen för cancerrehabilitering tillsammans med Kraftens hus.

Länk till anmälan: Cancerrehabilitering utifrån patientens perspektiv - RCC (cancercentrum.se)

Vänliga hälsningar

Stina Sandin

Internkommunikation och föreningsutveckling

Hantverkargatan 25 B,  112 21 Stockholm

Mobil: 08-546 405 35

christina.sandin@brostcancerforbundet.se

www.bröstcancerförbundet.se

Anmälan

Registrerar din anmälan
Bli medlem

Bli medlem

Om oss

Om oss